lauantai 10. maaliskuuta 2012

The Beatles Tribute Band


(in English)

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band on erikoistunut The Beatlesin ja muun sixties-musiikin esittämiseen. Tämä kansainvälistä tunnustusta saanut ryhmä vie kuulijansa aikamatkalle Hampurin aikaisista vuosista aina Abbey Roadille saakka, Liverpooliin, rakkauden kesään -67 ja Lontoon Savile Rowlle.
Yhtye on esiintynyt useilla keikoilla Liverpoolin BeatleWeekillä mm. Adelphi hotellin pääkonsertissa ja tehnyt yhteiskonsertin Tony Sheridanin kanssa, ja keikkailee jatkuvasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Ohjelmisto on yhtä ilotulitusta hiteistä harvinaisuuksiin...She Loves You, Help!, A Hard Days Night, All You Need Is Love, Drive My Car, I Want To Hold Your Hand, I Saw Her Standing There, Kansas City, A Day In The Life, Something, Yesterday, Back In The U.S.S.R, Savoy Truffle, No Reply, I´m Down, While My Guitar Gently Weeps, Twist & Shout, Money, Wait, Penny Lane, Hello Goodbye,Lady Madonna, All My Loving, Golden Slumbers-Carry That Weight-The End jne...

Tämä juttu toimii niin clubeilla, festareilla, risteilyillä, yritystilaisuuksissa, merkkipäivillä kuin 60-luku teemallisissa tapahtumissa. Musiikki on kaikille universaalin tuttua ikään tai kansallisuuteen katsomatta.
Jäsenet
 • Jiri Nikkinen laulu, kitarat
 • Jiri Bertula viulubasso, taustalaulu
 • Jarkko Rantanen rummut
 • Juha Heikkilä koskettimet, taustalaulu (2010 - 2023)

Tietoja
 • Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band esittää kattavan läpileikkauksen The Beatles -yhtyeen tuotannosta oikealla the 60's asenteella ja soundeilla, originaaleista sävellajeista ja alkuperäisillä puvuilla varustettuna
Keikkamyynti:

14 kommenttia:

 1. Tämä homma toimii! Kiitos eilisestä ERINOMAISESTA (ja yli 2,5h) keikasta Lappeenrannassa! Jiri on suomen John Lennon, ja tämän paremmin coveroitua beatlesiä en ole livenä päässyt kokemaan.

  Jirin Kinks-tributebändiä innolla odotellessa! ;)

  VastaaPoista
 2. Beatles fani forever;)vm -58

  Kiitos hyvistä keikoista niin Viking Isabellalla kuin nyt Raumallakin. Oli kivaa tanssia jälleen The Beatles musiikin tahdissa, kaikki toimii kuin silloin ennen, kun esikuvanne aloitteli omaa uraansa ja vähän myöhemminkin. Mulle nää kolahti joskus alkaen -63 ja siitä lähtien tää saundi on ollut aina ykköstä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Huikea keikka Gallowsilla, stemmat, soundi, ja fiilis hienot, ihanaa Beatle-energiaa, riittää pitkälle kevääseen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos loistavasta keikasta Helsinki Beer Festivalilla! Biisilista oli mahtavan monipuolinen kokoelma Beatlesin kappaleista. Kaikkea ei ehdi yhden illan aikana soittaa, mutta valikoima tarjosi vähän kaikkea Beatlesin tuotannosta. Soundi ja tunnelma oli niin kohdallaan ja Beatlesille uskollista. Keikka oli paljon nautittavampi kuin uskalsin toivoakaan! (Yleensähän cover-laulajat tuhoavat Beatles-biisit ihan täysin.)

  Kiitos sydämeni pohjasta!
  - hyvin nirso Beatles-fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin: erilaisia Beatles virityksiä saa kuunnella, mutta tätä on ilo kuunnella. Nirsonkin.
   Viimeksi Juttutuvassa viime perjantaina

   Poista
 5. Kiitos keikastanne Juttutuvalla viime lauantaina. Te olette niin taitavia, että ei mitään järkeä. Voi vain ihailla suuresti.

  VastaaPoista
 6. Salon iltatorin viileässä illassa soittonne lämmitti mieltä ja sai porukan fiilistelemään ja jotkut jopa vetistelemään muistojaan. Loistavat "vanhat aidot" soundit, erinomaista soittoa jokaiselta bändin jäseneltä. Jirillä erinomainen lauluääni sekä just 60-lukuun sopiva ulkoinen habitus. Tämän porukan avulla saa varmasti maistiaisen siitä, mitä Beatles-kuume oli aikoinaan. Kympin suoritus!

  VastaaPoista
 7. Mahtava konsertti Virtain Pirtillä 19.9.2015. Olette kyllä loistava porukka. Uskomaton soundimaailma ja fiilis millä vedätte!!! Täysi 10!!!!!!

  VastaaPoista
 8. Hämmästyttävän hienoa! Sellosali 15.12.

  VastaaPoista
 9. Mahtavinta, mitä on saanut kuulla ja nähdä The Beatlesin jälkeen.

  VastaaPoista
 10. En tykkää ollenkaan. Ääni ei riitä laulamaan Beatles biisejä. Yrittää kyllä mutta jää heikoksi tuotos. Suuri pettymys.

  VastaaPoista
 11. Ketäköhän äskeinen kommentoija on ollut kuuntelemassa...täysin eri mieltä. Onneksi viikon kuluttua taas kuulee parasta Beatles tulkintaa
  Arja

  VastaaPoista
 12. Tänään Tavastialla mummudiskossa, oli kuin paluu 60-luvulle musiikillisesti, en osannut odottaa mitään näin nautittavaa, kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos!

  VastaaPoista
 13. No kyllä mä lämpenin tää bändi saa lantion liikkummaan!Mä totesin Viking Grasella 1.12.2021.Kitaristi on intohimoinen ja hyvä soittaja laulaja....iso kiitos koko porukalle.

  VastaaPoista